13 April 2015

APA ITU CINCH SHAKE MIX ?CINCH SHAKE MIX MEMPUNYAI 3 PERISA - CHOCOLATE, CAFFE LATTE, DAN VANILLA

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.

 Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda. 

Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut. Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina. Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan.

 Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan Soya bukan GMO.


Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee : [✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak [✔] Membakar lemak yang tidak diingini [✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini [✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif [✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang [✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan [✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot [✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan 


Saya Pengedar Sah Anda :
Amira Izati Nawi (920214)
014-5122295
Cod AREA : Manir, Hiliran, Losong, Batu 6, Bandar Kuala Terengganu
Pos : Ke Seluruh Malaysia


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Terima Kasih

Komen
0 Komen

No comments:

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Kedai Vitamin Kuala Terengganu | Design By MaiGraphikDesign